Blog Šport Športna fotografija
spela  

BeachChallenge Ptuj 2012

Včeraj se je na Ranici ob Ptujskem morju pričel letošnji BeachChallenge powered by Beachmaster.

Tokrat bo malce drugače, kar je razvidno tudi iz imena! Finance so pač problem in organizator je bil primoran odpovedati glavni čenski in mopli turnir, kot smo ga poznali  zadnjih letih, a so kjub temu pripravili in pripeljali nekaj vrhunskih odbojkašev na letošnji BeachCallange.

Tako smo včeraj v popoldanskih in večernih urah lahko spremljali odlične dvoboje deklet in fantov. Na mivko so tako stopile Nina Kontrec, ki si je tudi prisvojila naziv Oriflame Queen of the Beach in Marina Crnjac (lanskoletni tretje uvrščeni na BeachMastru) in Sara Sakovič in Tamara Borko (letošnji tretje uvrščeni na državnem prvenstvu). Dekleta so prikazala odlično igro in dodobra ogrele občinstvo.

Glede na to, da bodo jutri potekal turnir trojk na BeachChallange so gledalci pred moškim dvobojem  lahko opazovali tekmo trojk, kjer pa sta se dekletom pridružila še Borut Pahor in naključni gledalec. Zanimiv dvoboj je postregel z spektakularnimi potezami igralk in obeh moških predstavnikov. Moram priznati, da me je Pahor kar prijetno presenetil z znanjem igranja odbojke na mivki.

Kasneje so na mivko stopili še Anže Bahč in Tadej Boženk (drugo uvrščena na državnem prvenstvu) in Danijel Pokerčnik (2 kratni državni prvak in lanskoletni zmagovalec na BeachMasterju skupaj z bratom Janom ) v navezi z Aleno Pajenkom tudi že zmagovalec BeachMasterja, predvsem pa dvoranski igralec trenutno italjanskega prvaka Modene.

Leave A Comment