Blog Fotografiranje dogodkov
spela  

Beach ‘N’ Night Festival

Po sistemu absolventa, se je skoraj v središču Ljubljane odvil eden največjih festivalov na prostem in to v mestni plači Laguna. Beach ‘N’ Night Festival 2012 Laguna so nekako poimenovali festival, ki pa je zaradi malce slabšega in hladnejšega vremena ni pripeljal takega števila ljubiteljev elektronske glasbe, kot so pričakovali.

Beach ‘N’ Night Festival je potekal v in ob neposredni bližini bazenov, ki so bili na voljo celotni vikend do 2.00 zjutraj. Izvrstni DJ-ji so v poznih večernih urah zbudili vse prisotne in jih spravili v moveing. Supra travel je skrbela za dogajanje tekom dneva. Na igriščih za odbojko na mivki pa se je odvijal turnir v mešanih trojkah, kjer so prav tako opazovalci lahko gledali lepe in spektakularne dvoboje.

Sama sem na dogodku sodelovala v dveh vlogah in sider kot fotografinja, videografinja in članica ene izmed ekip v odbojki na mivki. Prijetna dva večera sta bila v družbi odlićnih DJ-jev Glowinthedark in Nizozenske, DJ Sexation iz Rusije, Frenkie  Headfors in Marc Bucca iz Hrvaške in Josh Somen iz domače Slovenije.

Leave A Comment