Blog Kambodža 2010 Potovanja
spela  

10 dni do odhoda

Že sam naslov pove, da počasi črtava dneve do odhoda na drugi konec sveta. Tako imava plan in vse dodatne stvari, ki spremljajo vsako pot že okvirno pripravljeno. Manjka nama še ena od precej pomembnih stvari in sicer viza za Tajsko, ki pa jo nameravava pridobiti v prvih dneh novega leta. Od pomembnejših stvari, ki sva jih do sedaj pridobila je pomembno omeniti tablete za malarijo, zavarovanje – coris, nov potni list, majice I feel Slovenia,… in nekaj malekosti.
En mesec hitro mine, zato je potrebno imeti plan poti dobro pripravljen. Najina pot se začne v Munchnu in preko Dohe priletiva v Bangkok, ker nameravava biti nekaj dni, za tem pa greva v Kambodžo, ki je tudi najin glavni cil potovanja. Samo za informacijo – Kambodža je 9 krat večja od Slovenije, ima skoraj 14 milijonov prebivalcev, midva pa cca tri tedne časa. Spodaj na zemljevidu je razvidna najina pot, ki pa ni dokončna in se bo tekom poti verjetno malce spremenila, saj vse poti po katerih sva namenjena v Lonely planetu niso zapisane.

Od sedaj naprej boste za vse najine podvige obveščeni tudi preko Facebook-a, tako boste lahko točno vedeli, kje se nahajava in kdaj bo objavljen nov članek na mundotu!

Leave A Comment